Haftanın Webinarı \" Endüstride Görüntü İşleme ve Makine Öğrenmesi\"

Görüntü işleme hakkında temel bilgiler ve güncel gelişmeler nelerdir? Görüntü işleme hangi endüstriyel uygulamalarda kullanılabilir? Derin öğrenme tabanlı yaklaşımlar nelerdir ve neden gereklidir? Bu konuları eğer merak ediyorsanız Murat Peker’in bu sorulara açıklık getireceği web seminerine katılarak yanıtları öğrenebilir, konu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Konuşmacı hakkında

Bursa Teknik Üniversitesi’nde 2021 yılında göreve başlayan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Murat Peker doktorasını insansız araçlarda görsel seyir sistemleri üzerine yapmış olup, görüntü işleme, derin öğrenme ve gömülü sistemler üzerine yayınlanmış çalışmaları bulunmakla birlikte mantık devreleri, sinyal işleme konularında lisans ve yüksek lisans düzeyinde dersini vermektedir.

14 Mart 2022