Haftanın Webinarı:\"Çocuklara İngilizce Öğretimi\"

Küçük yaş gruplarında İngilizce öğretimi yetişkinlere kıyasla farklılıklar gösterir. Bu farklılıkların sebepleri nelerdir? Küçük yaş gruplarını motive etmek ve dil öğrenimini mümkün kılmak için öğretmenlere düşenler nelerdir? Günümüz şartlarında çevrimiçi eğitimin küçük yaş gruplarına İngilizce öğretiminde ortaya çıkardığı zorluklar nelerdir? Bu zorlukların üstesinden gelmek adına hangi yöntemler izlenebilir? Pandemi öncesi ve sonrası olarak iki bakış açısıyla yaklaşacağımız bu seminerden uygulanabilir fikirler edinebilirsiniz.

Konuşmacı hakkında

Lisans Eğitimini Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde bitirmiş olan Dilah Yavuz, aynı üniversitenin İngiliz Dili Eğitimi yüksek lisans programını tamamlamıştır. 10 yıla yakın küçük yaş gruplarıyla çalışmasının ardından 2014 yılında Bursa Teknik Üniversitesinde göreve başlamıştır.

27 Aralık 2021