Haftanın Webinarı: \"Otomotivde Güvenlik Sistemleri ve Yeni Teknolojiler\"

Günlük hayatımızın vazgeçilmez birer parçaları olan otomobillerimiz ne kadar güvenli? Kaza yapmayı önlemeye yönelik güvenlik sistemleri nelerdir? Kaçınılmaz bir kazanın etkileri nasıl azaltılabilir? Yeni taşıt güvenlik sistemleri nelerdir? Yerli otomobilde güvenlik üzerine yapılan çalışmalar nelerdir? Eğer merak ediyorsanız Emre Demirci’nin bu sorulara açıklık getireceği web seminerine katılarak yanıtları öğrenebilir, konu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Konuşmacı hakkında

Bursa Teknik Üniversitesi’nde 2011 yılında göreve başlayan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Emre Demirci lisansüstü çalışmalarını taşıt çarpışma güvenliği ve tasarım optimizasyonu üzerine yapmış olup, otomotiv sektörüne yönelik yapısal tasarım ve sonlu elemanlar analizleri konularında güncel çalışmalarına devam etmektedir. Aynı zamanda Bursa Teknik Üniversitesi Otomotiv Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

06 Aralık 2021